Kjøp noe som eksisterer allerede…..

Vinterens store sykkelprosjekt er igang her på Fetsund. Målet er å bygge en terrengsykkel med utgangspunkt i en Trek Superfly karbonramme. Formålet er å få en god 29″ terrengsykkel under 10kg på innenfor et fornuftig budsjett.

Prosjektet krever at jeg er kreativ når jeg kjøper delene og Ebay er blitt min beste venn i dette prosjektet. Deler framskaffes fra nær sagt hele verden. Ebay er jo som et verdensomspennende loppemarked med både nye og gamle ting til salgs. Butikken til gutta i the Pros Closet fascinerer meg. En hardcore sykkelbutikk med kvalitet, fornuftig pris og bærekraft som pillarer i det som er blitt en stor virksomhet. «Buying something that already exists is the greenest way to shop»

Ta en titt på videoen nedenfor og stikk innom butikken deres på Ebay.

-go

pros_logo2

2 comments

  1. Eivind

    Spennende! Vet du på forhånd hvilke deler du vil ha, og ca hva sluttsummen skal bli?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: