Hodet på blokka

20110814-004212.jpg

13. august 2011

I god tradisjon legger jeg hodet på blokka og tipper utfallet av Premier League sesongen 2011/12. Tidligere i våres tippa jeg på Twitter jeg hvordan den hjemlige Tippeligaen ville ende. Jeg tror ikke jeg skal satse på tipping som levebrød (for å si det sånn……)

Jeg har sant å si ikke veldig greie på Premier League. Følger ikke ligaen veldig tett, men holder meg godt oppdatert på de største lagene. For meg er det Liverpool FC som får fram lidenskapen, og med King Kennynved roret er forventningene høye – det må ihvertfall bli Champions League spill neste år.

Vel, jeg kaster meg ut på:

Manchester United
Chelsea
Liverpool
Manchester City
Arsenal
Tottenham
Aston Villa
Blackburn Rovers
Bolton Wanderers
Everton
Fulham
Newcastle United
Norwich City
Queens Park Rangers
Stoke City
Sunderland
Swansea City
West Bromwich Albion
Wigan Athletic
Wolverhampton Wanderers

Den skarpe iakttager legger merke til at fra plass nr 7 og nedover er det påfallende alfabetisk rekkefølge. Antakelig bare en tilfeldighet. 🙂

Hva er ditt tips? Kommenter gjerne nedenfor.

-go

Illustrasjonsfoto: Fotballsupportere markerte respekt og sympati for ofre og pårørende etter terrorhendelsene 22.7.

Et #367 blogginnlegg

One comment

  1. Tor W.

    Vel, som du selv skriver «har ikke veldig greie på pl». Det beviser du jo når du tipper Liverpool foran Tottenham.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: