Rydd innboksen før ferien

20110629-212011.jpg

20. juni 2011

Ikke ofte jeg gir blogganbefalinger her, men dette er dagen for et unntak.

Dagene før ferien bruker jeg til å rydde opp i innboksen min. Vanligvis har jeg har rimelig kontroll på innboksen min. Dvs antallet ubehandlede eposter er stort sett alltid på et nøkternt nivå, men når dagene blir mer hektiske har innboksen en tendens til å inneholde flere ubehandlede eposter. Dette er ikke bra og krever handling.

De verste tilfellene er når jeg leser en epost, lukker den og lar den ligge for seinere behandling. Da forsvinner den ut av innboksforsiden i løpet av minutter og sjansen er stor for at oppgaven blir glemt. Dette er selvfølgelig uakseptabelt og krever umiddelbar handling.

Innboksadministrasjon er en viktig ferdighet og noe jeg har begynt å fokusere mer og mer på. Og da er det bloggeren Jørn Kippersund og bloggen innbokskontroll.no som har gitt meg gode tips og praktisk hjelp til effektiv inbokskontroll.

Nå er det jo sånn at all verdens metoder hjelper jo ingenting uten at man gjør jobben. Epost som kommer må behandles. Men alltid godt med tips om hvordan man gjør det effektivt.

Les og lær.

-go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

One comment

  1. Takk for hyggelig anbefaling!

    Å ha innbokskontroll er i sannhet en god følelse, særlig når du skal he ferie. Når du stoler på at det som havner i innboksen blir håndtert i tide kan du plassere bekymringene for uløste oppgaver nettopp i innboksen, og heller nyte fritiden 🙂

    God ferie!

    P.S. Skal følge med på ditt 367-prosjekt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: