VG Lista topp 20 med 44 år gamle øyne

20110617-225057.jpg
17. juni 2011

God fredag.

Jeg blogger ikveld fra Rådhusplassen. Har tatt turen til byen for å lose 15-åringen og venninner hjem etter at VGLista topp 20 showet er over i kveld. Men jeg er jo ikke sløvere enn at jeg benytter sjansen til å få med meg litt samtidsmusikk, så jeg tok turen inn litt før tida.

Danske
Da jeg ankom var det en danske som sang. Må innrømme at jeg ikke visste hvem han var, men et raskt søk etter ‘dansk vg lista topp 20’ på Google skjønte jeg vi hadde med Rasmus Seebach å gjøre. Selvfølgelig. Mitt iPhonekamera fikk et bilde av Seebach på storskjerm, og med PS Express for iPhone tweeket jeg bilde til et passende ‘turnebilde’. Synes jeg da.

– Nå er Vinni på scenen. Etter min mening var han bedre før.

– Oooops! Nå er det Bollandsås sin tur. Han håper jeg har det beste foran seg.

– Leite etter lykka
Men, ærlig talt. Jeg har ikke greie på dette. Da jeg svingte inn og parkerte på Vestbanetomta hørte jeg Hellbillies ljome ut over Oslos bryggeområde og tenkte at her er det jammen noe for far også. Men det viser seg å være relativt lite av mitt iTunesbibliotek representert her ikveld.

– Hurra for deg! Nå var det en kar med hår bare på den ene sida som sang bursdagssangen for ei i publikum.

Men noen godbiter er det.
– Hans Erik Dyvik med nytt band – en kuriositet om ikke annet. Jeg har nok mer glede av hans Cornelis Vreeswrijk periode.

– Aahhh…. Maria Mena! Det er ei bra dame og artist. Solid på sosiale medier også

– ….og selvfølgelig …. Big Bang.
Det kan virke som ungdommen går før Big Bang kommer ordentlig igang…..men det er dumt av dem…..

– Lizzie m/Big Bang….. Samtidsmusikk far kan like! 🙂

Jeg sender tanke til Nils Johan og Marre som har på Åge Aleksandersen konsert i Lunde.

Jeg samler opp ungdommen og tar turen hjemover. Det blir en YouTube-runde med gamle storheter før sengetid.

Takk for oppmerksomheten!

– go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

Her kan du lese hva Wikipedia sier om 17. juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: