Innebandytrening foreviget med iPhone

20110606-215511.jpg

6. juni 2011

Som så mange ganger før tilbrakte jeg ettermiddagen i en idrettshall mens 15-åringen var på trening. Denne gangen med tok jeg med meg 4-åringen og og ettåringen, dvs hele søskenflokken under samme idrettshalltak. Det hører til sjeldenhetene at alle finner sammen i samme aktivitet og at alle har glede av det. Idag hadde vi også med oss en teddybjørn (av en eller annen grunn).

Mens 15-åringen ble drevet rundt på banen i et velregissert treningsmønster, studerte de to små storesøster med interesse og gjorde sitt beste for å trene innebandy de også. Bildet øverst til venstre viser ettåringen som har rappa ballen rett foran beina til 4-åringen. Det storesøster har av overtak i styrke, koordinasjon og hurtighet, komepenserer ettåringen for med fryktløshet og overraskelsesmoment. Men sekunder etter at bildet er tatt har storesøster (og bamsefar) vunnet tilbake ballen, og lillebror ligger utslått igjen.

iPhone egner seg dårlig til sportsfotografering. Altfor seint på alle måter, altfor dårlig lysstyrke og for dårlig oppløsning. Men med litt oppfinnsomhet og PS Express for iPhone, kan man skape resultater som ihvertfall er brukbare til en uhøytidelig blogg. Nedenfor ser du tre andre varianter av bilder fra samme serie.

Apropos innebandy. Jeg nevnte at hele søskenflokken trente i samme hall og med samme aktivitet. Innebandy er fin på den måten at det er lav terskel for å delta – dvs du kan ha glede av spillet selv om du har lave ferdigheter og kravet til utstyr er beskjedent. Samtidig er det stort utviklingspotensiale for spillerne og toppnivået i idretten er veldig høyt. Sverige og Finland er nok ledende nasjoner, men også i Norge begynner nivået å bli høyt. Er du interessert i mer info om sporten, sjekk ut www.innebandy.no.

-go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

Her kan du lese hva Wikipedia sier om 6. juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: