Hva blogger man om på en godværsdag?

20110605-213832.jpg

Foto: Robert Larsen

5. juni 2011

Nok en dag med praktfullt vær på østlandet og det er fristende å videreføre godværsbloggen fra 3. juni og 4. juni. Men dette bloggprosjektet skal være mer lik en dagbok enn en værrapport. Derfor må sommeren som kommer gi mer bloggverdig opplevelser enn bare fint vær.

Når det er sagt, så blir et daglig bilde og historie i dette prosjektet mer personlig enn mange av de andre blogginnleggene jeg har skrevet. Jeg advarte om det da jag startet. Det blir en hårfin balanse å trå, men en som jeg gleder meg til å prøve på. Jeg håper jeg er en bedre blogger når de 367 dagene er over enn jeg var da de begynte. Hovedmålet er at innleggene skal ha en personlig, ikke privat, form og gjenspeile mine refleksjoner over hendelsene jeg skaper, deltar i og/eller er utsatt for hver dag. At jeg kun bruker iPhone/iPad til å skrive disse blogginnleggene bidrar til de blir relativt korte, med få referanser og men besjedne illustrasjoner.

Inspirasjonen til å gå igang med et såpass ambisiøst bloggprosjekt fikk jeg av en studiekamerat som idag bor, og ikke minst fotograferer, på New Zealand. Han gjennomfører et prosjekt der han tar et bilde hver dag i et år. Et bilde pr dag, rett fra kamera, ikke redigert på noen måte. Hans mål er å utforske og utvikle sin egen kreativitet. Bildet som illustrerer dette blogginlegget er hentet fra prosjektet. Surf innom og ta en titt på bildene hans.

Så gjenstår det faktum at et blogginlegg pr dag krever at man finner på noe å aktuelt blogge om. En evt suksess kommer ikke av seg selv, men må planlegges. Etterhvert kan dere selv bedømme om jeg lykkes.

– go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

Her kan du lese hva Wikipedia sier om 5. juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: