Nå gjelder det å holde seg flytende

20110604-235558.jpg

4. juni 2011

Bildet til venstre viser himmelen utenfor Sandvika kl 21.00 ikveld. Bildet er et resultat av at jeg og ettåringen i all vennskapelighet hadde et lite håndgemeng om kontrollen av iPhone under en båttur hjem fra Borøya. Slik dette blogginnlegget fra ifjor sommer viser, er jeg ingen sjøulk. Men jeg lar ikke en anledning til en båttur gå fra meg. Så når min gode venn Eyvind inviterte på båttur en vakker sommerkveld, ja da pakket jeg barn og grillmat og tok turen.

Det er gode dager med sol, bading og venner. Og det er på høy tid med livgivende sollys på deler av kroppen som nær sagt ikke har sett dagens lys siden ifjor sommer. Fireåringen erfarer at svømmeferdighetene som hun har terpet på i hele vinter ikke sitter helt, men at denne sommeren vil gi framgang bare mamma og pappa tar henne med til stranda nok ganger. Ettåringen er det bare å utstyre med tilfredsstillende flytemidler og følge med så godt man kan. Han har overhodet ingen skrupler hva vann angår.

Så da er planen lagt for sommeren. Å holde seg flytende.

-go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

Her kan du lese hva Wikipedia sier om 4. juni»
.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: