Drømmen om langbordet

20110522-141754.jpg

22. mai 2011

Hva gjør man en søndag ettermiddag med gråvær i mai? Og ikke minst, hva blogger man om på en sånn dag?

Sant å si kom gråværet som bestilt. Etter å ha lagt bak oss to uker der antall timer på jobb har vært omvendt proporsjonal med sykdomssituasjonen i hjemmet, har både den ene og den andre behov for å å gjøre en ekstra innsats for å være forberedt til arbeidsuka.

Så denne ettermiddagen tilbringes foran pcen. Et par innlegg og to, tre notater må være ferdig forberedt før søndagen er over.

Men slike dager etterfølges alltid av dager med lek, gode samtaler og glede. Idag har jeg latt meg inspirere av et blogginnlegg som minnet meg om akkurat det. En av Norges aller beste bloggere beskriver det som ‘drømmen om langbordet’. Les Maria Gjerpes bloggpost om Øyeblikkelig fremtid og la deg også inspirere til å dekke langbordet i sommer.

Hos skal langbordet dekkes i sommer. Men først må altså neste arbeidsuke forberedes. Med ambisjoner om snarlig å dekke langbord er en jobbøkt på en søndags ettermiddag med gråvær absolutt overkommelig.

Fortsatt god søndag.

-go

Dette blogginnlegget er en del av Prosjekt 367. Bilder og tekst er utelukkende produsert og bearbeidet på iPhone4/iPad2. Andre Prosjekt 367 blogginnlegg finner du her.

Her kan du lese hva Wikipedia sier om 22.mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: