Hjelp oss å hjelpe

 

AP Photo/The Canadian Press, Montreal La Presse, Ivanoh Demers

Situasjonen på Haiti er i skrivende stund ubeskrivelig. Jordskjelvet som ramment landet,  som fra før var blant verdens fattigste og minst utviklede, i forrige uke har rammet kanskje så mange som 3 mill innbyggere. Pr 16. des er ca 50 000 allerede bekreftet døde og begraved, mens estimatene om endelig antall døde varierer mellom 100000 til 500000.

Verdenssamfunnet mobiliserer i slike katastrofer. Også denne gang er verdens humanitære organisasjoner på plass for å bistå dem som er rammet av denne uendelige tragiske katastrofen. Felles for dem alle er de trenger penger for å drive innsatsen. Alle sammen.

Jeg har privilegiet å være styreleder for ADRA Norge. ADRA Norge er tilsluttet Adventist Development and Relief Agency. ADRA Norge deltar, sammen med partnere, i nødhjelpsarbeidet i Haiti ved å drive 4 medisinske klinikker for førstehjelp og medisinsk behandling, vannrensing og samt logistikk. Til dette arbeidet trenger vi din støtte.

Gi din støtte til bank kto nr 3000.30.31000 eller gi online på ADRA Norges online giverløsning

Du kan lese mer om ADRAs arbeid i Haiti både på www.adra.org og på www.adranorge.no. I tillegg kan du følge oss på Twitter og Facebook. ADRA Norge er medlem av Innsamlingskontrollen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: